Üdvözöllek az oldalamon :)
Lehet, hogy kíváncsi vagy, ki vagyok... vagy ismersz már, és érdekel, mit csinálok most. Szóval, hadd vigyelek végig lépésről lépésre... A következő oldalakon megosztom veled tapasztalataimat, leírom az utamat, és bemutatom, miről szól a projektem.

Kezdjük azzal, hogy egy olyan srác vagyok, aki sok kudarc után úgy döntött, követi álmait, és saját szabályai szerint kezd el élni.

Tizenéves koromban másképp akartam élni, mint mindenki körülöttem. Sikeres szerettem volna lenni a sportban, de nem volt soha elég Önbizalmam, hogy igazán jó legyek. Most egy kis faluban, Zemnében élek, van egy fiam, egy feleségem és egy lányom. Régen futballkapus és tanár voltam, de ma már hálózati marketinggel foglalkozom.

Visszatekintve, hálás vagyok minden nehéz élményért, minden kudarcért, mert ezek formálták az életemet, és azt a személyt, akire ma büszke vagyok.

Boldog apa vagyok, aki szereti a családját, de szükségem van arra is, hogy a szülői feladatokon túl saját életet éljek. A boldogságomhoz szükségem van szabadságra, függetlenségre, és arra az érzésre, hogy értelmes dolgokat csinálok.

Büszke vagyok arra, hogy segítek az embereknek körülöttem megvalósítani álmaikat és vágyaikat, ugyanúgy, ahogy magamnak is. Megmutatom, hogyan kell törődni önmagunkkal, hogy szépnek és boldognak érezzük magunkat a bőrünkben. Ugyanakkor megmutatom, hogyan lehet sikeresen üzletet csinálni a közösségi médiában természetes és erőltetés nélküli módon, spam, olcsó reklámok vagy hideg megkeresések nélkül.

... hogyan tudok segíteni neked, hogyan kezdhetsz el velem dolgozni, erről a következő sorokban fogunk beszélni.

VELEM LE TUDSZ FOGYNI, KEZDHETSZ EGYÜTTMŰKÖDNI, érdekel a KOLLAGÉN, vagy mindent meg akarsz tudni a TERMÉKEKRŐL? Vigyázz, van egy BLOGOM is, ahol a termékekről és az engem foglalkoztató kérdésekről írok :)