KOLLAGÉN NEVŰ NAGY SLÁGER

Tényleg van különbség a piacon kapható számtalan kollagén termék között? Ez attól függ, hogy kit kérdezel. 
A sok egymásnak ellentmondó információ miatt egyre nehezebb és nehezebb tudni, hogy miben és kiben bízzunk.
A kollagén egy fehérje, amely a sejtek szerkezetét biztosítja, és az emberi test szinte minden részében megtalálható, különösen az egészséges bőrben, az ízületekben és a kötőszövetben. Testünk a húszas éveinkben kezdi csökkenteni a kollagéntermelést. Valójában évente körülbelül 1% kollagént veszítünk, így 50 évesen majdnem 30%-kal kevesebb kollagénünk van, mint 20 évesen, 70 évesen pedig majdnem 50%-kal kevesebb.
A kollagénvesztés jelentős tényező a megereszkedett bőr és a ráncok, az ízületi panaszok, valamint az inak és szalagok megerőltetésének kialakulásában. A kollagénvesztés hatással van a szemre, a körmökre, a hajra, az ínyre, sőt még az emésztőrendszer egészségére is.

AZT ARATOD LE, AMIT A TESTEDBE TESZEL... 

A Liquid BioCell® egy 7 nemzetközi szabadalommal rendelkező egyedülálló kollagén, amely természetes módon tükrözi az emberi ízületi porc összetételét.

A Liquid BioCell® egy egyedülálló kollagén, amely 7 különböző típusú kollagént tartalmaz. 4 féle kollagént kínálunk, amelyek mindegyike egyedi összetételű és az egyes felhasználók igényeihez igazodik.


Azt is kiemelném, hogy folyékony formában van, ezért nem megy keresztül szükségtelen kémiai folyamatokon a por alakú forma létrehozásához.
Ismerkedjünk meg a kollagénekkel, majd nézzük meg, miért érdemes a Liquid BioCell® kollagént szedni.

A kollagéneknek 4 típusa van. Mindegyiknek sajátos összetétele van, és figyelembe veszi a felhasználó igényeit.

PURE
- Tiszta kollagén
- Javítja az ízületek mozgékonyságát, a kenést és az izomtónust.
- Támogatja az egészséges porcok és kötőszövetek működését.
- Csökkenti a ráncok megjelenését, javítja a mikrokeringést, a hidratáltságot, a bőr tónusát és feszességét.
- Támogatja az egészséges haj, köröm, íny és szem fenntartását.
- Csökkenti a hialuronidázt, a bőr öregedését befolyásoló enzimet.
- Kellemes citrom ízű.
- Cukor- és szénhidrátmentes = nulla kalória.

SKIN

- Összetételének köszönhetően ez a kollagén kiválóan alkalmas a bőr támogatására.
- 17 fitonutriensekben gazdag szuperélelmiszert is tartalmaz. - Búzaceramidokat, cinket, biotint és olyan növényi anyagokat tartalmaz, mint a zöld tea és a szőlőmag kivonat.
- Csökkenti a ráncokat belülről, növeli a bőr kollagéntartalmát, megszünteti a szárazságot, javítja a hidratáltságot, a bőr tónusát és feszességét.
- Támogatja az egészséges haj, köröm, íny és szem egészségének megőrzését.
- Nagyszerű gyümölcsös ízű,

10 kalória adagonként,
2 g szénhidrát.

SPORT

- Ahogy a neve is sugallja, ez a kollagén kifejezetten a sportolók igényeihez lett tervezve.
- L-karnitint, BCAA aminosavakat és 9 fitonutriensekben gazdag szuperélelmiszert is tartalmaz.
- Támogatja a fizikai és szellemi teljesítményt.
- Támogatja az egészséges inakat, ízületeket, izmokat és szalagokat.
- Serkenti az izomsejtek megújulását.
- NSF tanúsítvánnyal rendelkezik sportolásra. Az összetevők és a gyártási folyamat garantálja a tisztaságot, a termék a több mint 150 tiltott anyag egyikét sem tartalmazza, és a hivatásos sportolók biztonságosan használhatják.
- Nagyszerű gyümölcsös ízű,

10 kalória adagonként,
2 g szénhidrát.

LIFE

- Ez a kollagén a keringési rendszert támogató izomzat.
- Tiaminnal dúsítva az egészséges szívműködés érdekében.
- Szelént tartalmaz = antioxidáns, amely elősegíti a vitalitást és segít a sejteknek megvédeni magukat az oxidatív stressztől.
- Támogatja az egészséges porcot és kötőszövetet.
- Támogatja az egészséges haj, köröm, íny és szem fenntartását.
- Csökkenti a ráncok megjelenését egy, a bőr öregedését befolyásoló enzimnek köszönhetően.
- Javítja a mikrokeringést, a hidratáltságot, a bőr tónusát és feszességét.
- 10 természetes gyümölcsösszetevőt tartalmaz a tökéletesen kiegyensúlyozott gyümölcsös ízért.

Adagonként 10 kalória,
2 g szénhidrát.

LIQUID BIOCELL® A KOLLAGÉN EGY EGYEDÜLÁLLÓ GENERÁCIÓJA

A Liquid BioCell® egy egyedülálló II. típusú kollagén, amely túlmutat a legtöbb kollagénben található tipikus hidrolizált szarvasmarha-, sertés- vagy tengeri kollagénen. Ez a díjnyertes, egyetlen forrásból származó mátrix a jól felszívódó kollagén természetes kombinációja hialuronsavval és kondroitin-szulfáttal olyan koncentrációban, amely tükrözi az emberi ízületi porc összetételét.
Klinikailag bizonyítottan figyelemre méltó előnyöket biztosít mind az ízületek, mind a bőr számára.

Ez a szabadalmaztatott összetevő, amely mögött a többszörösen szabadalmaztatott Collagen/HA Matrix® technológia áll, természetesen csirkemellporcból származik, és a szabadalmaztatott Bio-Optimized™ gyártási folyamat segítségével hidrolizálódik az ideális mikromolekula elérése érdekében. Az eredmény természetesen fokozott biológiai hozzáférhetőség. A biológiai hozzáférhetőség közvetlen hatással van arra, hogy egy étrend-kiegészítő mennyire előnyös, mivel azt méri, hogy az anyag milyen hatékonyan jut be a szervezet keringési rendszerébe. A kollagén szedése nem elég, olyan kollagént kell választanunk, amelyet a szervezetünk fel tud szívni, ez az egyetlen módja annak, hogy bármilyen hasznot húzzunk belőle. Ezért a táplálékkiegészítő biológiai hozzáférhetősége (felszívódása) fontos, ha nem fontosabb, mint amit a tápértékcímkén esetleg feltüntetnek.

Laikusan fogalmazva, lehet egymillió mg kollagénünk, de ha a molekulái nagyok, a szervezetünk nem lesz képes felszívódni, és az egész mg szám, tudod, haszontalan.... Ezért sokkal inkább az érdekelne, hogy mennyire felszívódó a kollagén :)

VÁSÁRLÓI TAPASZTALATOK A FOLYÉKONY BIOCELL KOLLAGÉNNEL KAPCSOLATBAN

FONTOS TÉNYEK A FOLYÉKONY BIOCELL®-RŐL

- Hogyan nyerik a csirkemellből a porcot?

A Liquid BioCell a szabadalmaztatott mellkasi porc nagymértékben biológiailag elérhető folyékony formáját használja, amely kollagén, hialuronsav és kondroitin mátrixa. A termék a világ legnevesebb és legszabályozottabb, az USA-ban és Európában található farmjain, GMO-k, antibiotikumok és hormonok nélkül, humánusan kezelt csirkék melléktermékéből származik. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk részeként olyan csirke melléktermékeket használunk fel, amelyeket a farmok egyébként a csirkék húsfeldolgozása után kidobnának.

- Miért fontos a HA és a kondroitin-szulfát a folyékony BioCell®-ben?


A hialuronsav a természetben előforduló vegyület, amely az egész szervezetben megtalálható, és leggyakrabban a következőkben található meg
a szemekben, az ízületekben és a bőrben található. Molekuláris szerkezete egyedülállóan nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ami befolyásolja a test nedvességtartalmát, és közvetlenül befolyásolja a ráncok, finom vonalak, száraz bőr és a bőr feszességének megjelenését. Emellett az ízületek megfelelő kenése érdekében az ízületi folyadék kulcsfontosságú összetevője.
A kondroitin-szulfát természetes módon a kötőszövetben fordul elő, és a porcok egyik építőköve. Szerepe az ízületek párnázásának elősegítése, valamint a rugalmasság és a tartósság biztosítása. A kondroitin-szulfát támogatja az ízületek, csontok, szalagok és inak egészségét az optimális mobilitás érdekében, és kulcsszerepet játszhat az aktívabb életmódban, ahogy öregszünk.Egyszerűen fogalmazva, a Liquid BioCell® hidrolizált II. típusú kollagénből áll - az egészséges ízületek, a fiatalos bőr és a kötőszövet kulcsfontosságú összetevője.  Hialuronsav (HA) - a bőr hidratálásához, a szövetek fenntartásához és a fiatalos megjelenéshez elengedhetetlen. Kondroitin-szulfát - az ízületek rugalmasságának és kenhetőségének elősegítésére.

HOGYAN FEDEZTÉK FEL A LIQUID BIOCELL®-T?

A Liquid BioCell® termékeket Asma Ishaq kollagénszakértő fejlesztette ki. Asma a kollagénipar úttörője, és továbbra is a Collagen Stewardship Alliance igazgatótanácsi elnökeként vezeti a Collagen Stewardship Alliance-t, amely az összetevők átláthatósága, a globálisan fenntartható kollagén-beszerzés, a minőség és az összetevők integritása mellett kötelezte el magát.
A Modere vezérigazgatójaként Asmát a Forbes magazin 2021-ben az egészségügyi és szépségipari e-kereskedelmi iparág egyik legjobb vezérigazgatójaként ismerte el. A Liquid BioCell® a hialuronsav vagy HA nevű összetevővel végzett kutatások eredménye, amelyről úgy gondolják, hogy összefüggésbe hozható a hosszabb élettartammal. Az orvosi közösség és a kutatók tudományos szempontból nagyon érdeklődtek iránta, de úgy találták, hogy a HA természetes állapota túl nagy ahhoz, hogy a szervezet fel tudja szívni. Asma és csapata érdeklődése e tudomány iránt egy olyan egyedülálló természetes HA-forrás felfedezéséhez vezetett, amely a kollagénnel és a kondroitin-szulfáttal is együtt létezik, mint az emberi szervezetben. A nyersanyagot tesztelték és olyan mikromolekulákká fejlesztették, amelyeket a szervezet valóban felszív.

Ez a táplálkozástudományi összetevő 7 amerikai és nemzetközi szabadalmat kapott, és a BioCell® Collagen nevet viseli.

-> Kattints a képre a boltban :)

Ha január 1-jén vásárolsz, egy 10 eurós kedvezményt biztosító promóciós kód vár rád, ha rákattintasz.
A 10 € kedvezmény automatikusan levonásra kerül az utolsó lépésben - a kosárban.
Ha a VIP szolgáltatást választja (azaz az előfizetés gomb be van jelölve), akkor további kedvezményeket láthat (a rendelés végén összegzésben). Az összes többi kedvezményt felülről töltjük fel,

PURE

MODERE.PURE

SKIN

MODERE.SKIN

ŠPORT

MODERE.SPORT

LIFE

MODERE.LIFE

Szeretne többet tudni? Írj nekem egy e-mailt, hogy hozzáférhess a zárt FCB CHANGING ROOM csoporthoz, ahol felhasználói véleményeket találsz, több beszélgetést az eseményekről, termékekről, lehetőséget, hogy vezesd a beszélgetést, és lásd az ELŐTT és UTÁN, és még sok más...

Ha nem tudod, mit kell tenned, itt van, hogyan navigálj az oldalon :) tutorials

Biocell Sport by Szil Kantar
Kollagén tudományának átalakítása by Szil Kantar