Rendeld meg itt>>LOGIQ™ TETRABLEND™ KÁVÉVAL

Ébredjen a Modere Logiq™ TetraBlend™ kávéval. A Liquid BioCell™ és citromfű, ázsiai ginzeng és gotu kola összetételű, szabadalmaztatott TetraBlend™ formula teljesen új szintre emeli a mindennapi kávézást. A Modere gondosan válogatta ki az esőerdő tanúsítvánnyal rendelkező kolumbiai kávét, és kombinálta a szabadalmaztatott Liquid BioCell™ hidrolizált kollagénnel és növényi kivonatokkal, hogy teljesen egyedülálló ivási élményt nyújtson Önnek. Az azonnali élénkítő, amely forrón vagy jegesen is finom, a Logiq™ minden nap egy zseniális húzás.

ELŐNYÖK

Exkluzív, több szabadalommal védett kollagén/HA Matrix™ technológia.
Rainforest Alliance Certified™ kolumbiai kávé (Coffea arabica).
Az egyedülálló Modere Tetrablend™ formula tartalmazza:
Folyékony Biocell™ II. típusú kollagén
Citromfű (Melissa officinalis)
Gotu kola (Centella asiatica)
ázsiai ginzeng (Panax ginseng)
Nagyszerű ízű
Cukormentes | Tejmentes | Gluténmentes
Hordozható, bármikor és bárhol könnyen fogyasztható
A Rainforest Alliance Certified™ pecsét a Modere Logiq™ with TetraBlend™ Coffee-on a környezeti felelősségvállalást, a társadalmi méltányosságot és a gazdálkodó közösségek gazdasági életképességét segíti elő.

ÖSSZETEVŐK

Kolumbiai kávé (Coffea arabica) (65%), aroma, hidrolizált II. típusú kollagén (6%), citromfű (Melissa officinalis) kivonat (5%), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), sűrítőanyag (akácia gumi), gotu kola (Centella asiatica) gyógynövénykivonat (2%), ázsiai ginzeng (Panax ginseng) gyökér és levél (2%), közepes láncú trigliceridek (por), tápióka-maltodextrin, csomósodásgátló (szilícium-dioxid).